MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Új 3D kitört fal falmaticák a webáruházunkban!

2016. november 22. 10:27 - artistdekor

3d_1.jpgMatrica rajongók figyelem! Igazán trendi és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő 3D kitört fal falmatricáink kínálata ismét bővült! Legyen nappalid, hálószobád, vagy éppen a gyermek szoba a nyugalom szigete falmatricánk segítségével! Vagy ha Te inkább állatbarát vagy, akkor, válaszd a "3D kitört fal cápa" falmatricánkat, illetve válogass még az állatokat ábrázoló matricáink között kedvedre. Sport rajongó vagy? Rád is gondoltunk! Focista, bowling, kosaras falmatricánk garantáltan levesznek a lábadról! 

Színes, nyomtatott 3D hatású falmatricáink, laminálva készülnek, ez által ellenállóbbak a külső hatásokkal szemben! A matricákat, kültérre és beltérre egyaránt használhatod! 

Közelednek az ünnepek! Gondolj szeretteidre, barátaidra, és lepd meg őket egy 3D kitört fal falmatricával! 3d_2.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matricart.blog.hu/api/trackback/id/tr1211988182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása