MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Dekoráld hűtődet, hűtő matricáinkkal!

2019. május 31. 09:59 - artistdekor

huto.jpgJövő hétre már nyári időt ígérnek az időjósok, kisebb felhősödéssel, illetve, egy-egy futózáporral. Szerintem sokunk nevében írhatom, hogy nagyon várjuk már az igazi meleg, nyári időt! Elég volt ebből, az esős, hűvös, inkább őszre emlékeztető időjárásból. 

Miről is szól a nyár? A szabadságról, a nyaralásról, a hűsítő finomságokról, a frissítőkről, melyekkel tele pakoljuk a hűtőt. Ápropó hűtő! Webáruházunkban hűtő matrica-kkal is találkozhatsz, melynek segítségével teljes mértékben megújulhat a fridzsidered. Dekorációnk segítségével a hűtőd összhangban lehet az otthonod stílusával, beleolvadhat a környezetbe. Legyen szó akár fiatal masináról, vagy idősebb, korosabb hűtőről, hűtő matricánk tökéletes választás lehet számodra is! Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk, ebben az esetben küldjetek nekünk egy e-mailt a matricart@matricart.hu e-mail címre. 

Gyere már igazi nyár! Mi már tárt karokkal várunk! hutomatrica.jpg

komment

Pedagógus napra ajándék ötletek!

2019. május 29. 09:24 - artistdekor

pedagogus.jpgLassan itt a tanév vége, a diákok és talán a tanítok, tanárok nagy - nagy örömére. A kis diákok és a pedagógusok egyaránt, kemény munkával teli éven vannak túl, hiszen az egész tanévben, mindenki a lehető legjobbat szeretné kihozni magából. A pedagógusok a tudásukat próbálják átadni a diákok számára, a diák sereg pedig szeretné minél jobban elsajátítani azt, és magukba szívni minden információt. Pedagógus napon, minden diáknak lehetősége nyílik meghálálni a pedagógusok egész éves önzetlen munkáját, megköszönni mind azt a jót, amit kaptak, a tudást, melyet elsajátíthattak, és most már magukénak tudnak. 

Június első Vasárnapján tehát a pedagógusokat, oktatókat köszöntjük! Ajándékoddal kifejezheted a megbecsülésedet, háládat, elismerheted kedvenc tanítód, tanár nénid, oktatód munkáját! 

Webáruházunkban számos ajándékötlettel találkozhatsz, melynek segítségével garantáltan mosolyt csalhatsz az ajándékozott arcára! Különleges vászonképek, egyedi Oscar szobor, mely igazán személyre szóló, világítós üvegtégla lámpa...

Ne habozz keress fel minket mielőbb, egyedi igény esetén és fordulj hozzánk bizalommal! Mi készséggel állunk rendelkezésedre! 

komment

Az idézet falmatricának ereje van!

2019. május 24. 09:44 - artistdekor

idezet_falmatrica_1.jpgVan az úgy, hogy az élet akadályt görget elénk. Mindenki tudja, hogy az "élet nem mindig fenékig tejfel", ahogy szokták mondani, és igenis a probléma elejét kell vennünk, és túl lendülni  a gondokon, megoldást kell keresnünk, találnunk! Úgy gondolom, hogy a mai világban sokkal több negatív impulzus ér minket, szinte minden nap, mint pozitív! Nekünk, magunknak kell a szépet, és a jót keresnünk, megtalálnunk minden egyes dologban, történetben, történésben. Jól esnek minden ember számára a pozitív megnyilvánulások, a kedves szavak, akár egy szál virág, egy kedves szó, vagy akár már az is feltölthet bárkit, ha kinn a szabad levegőn lehetünk és hallgathatjuk a madárcsicsergést, ha az arcunkat süti a nap. Minden egyes nap, kell találnunk egy dolgot, ami inspirál, ami arra ösztökél minket, hogy igenis boldog szeretnék lenni, egy kicsit örült, hogy erősek vagyunk, különlegesek, egyediek, és megismételhetetlenek, hiszen ezek vagyunk mi! Minden emberben lakozik jó, vidámság, boldogság, öröm, hála, humor, spontaneitás! Idézet falmatricáink a segítségedre lehetnek abban, hogy ezen dolgokat soha nem felejtsd el!

Szép hétvégét kívánunk mindenkinek! 

 

komment

Ajándékötletek gyermeknapra, Pedagógus napra!

2019. május 22. 09:47 - artistdekor

oscar-szobor-420x270.jpgLassan itt a tanév vége, a diákok nagy-nagy örömére. De mindezek előtt még itt a gyermeknap és a Pedagógus nap. Legyen szó bármelyik napról is, webáruházunkban különleges ajándékötletekkel találkozhattok, melyek segítségével megörvendeztethetitek a gyerekeket és a Pedagógusokat egyaránt! Gyakorta megesik velünk, hogy amikor ajándékozásról van szó, nem jut eszünkbe semmi, hiába gondolkodunk. Az "egytucat" ajándékok már a múlté, hiszen napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendenek az egyedi ajándékok, melyek valljuk be, sokkal személyesebbek és szívhez szólóbbak is! Amennyiben neked is van egy-két ötleted, melyet szeretnél megvalósíttatni, írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre!  

Csak egy néhány ötlet a sok közül: egyedi vászonkép, mely kedvenc tanítótokról szól, egyedi Oscar szobor, mely szintén igazán személyessé varázsolható, egyedi világítós üvegtégla lámpa és sorolhatnám, de miért is tegyem, hiszen webáruházunkban, képekkel illusztrálva, sokkal bővebb információhoz juthatsz! 

komment

Nyári faldekoráció, trópusi minták, posztertapéta!

2019. május 21. 10:01 - artistdekor

posztert.jpgLassan Május végén járunk, bár az időjárás nem éppen kegyes hozzánk az idei évben! Az emberek többsége, tavaszra időzíti a felújítási munkálatokat, a festést, a tapétázást, vagy éppen egyszerűen csak a dekorációk cseréjét, új faldekoráció beszerzését. Webáruházunkban számos olyan ötlettel találkozhattok, melynek a segítségével, nem csak hogy teljes mértékben megújulhat az otthonotok, de harmonikus, meghitt, trendi környezetet alakíthattok ki! Az idei nyár ismét bővelkedik a színekben. Ahogy a ruházatban is megjelennek a neon színek, úgy a lakásdekorációk területén is hódítanak a nagy virág minták, a trópusi virágok, a színes nagy felületet lefedő posztertapéták. Hogy miért érdemes a posztertapéta mellett döntenünk? Mert a posztertapéta, nagy méretű faldekoráció, nincs szükségünk mellette egyéb kiegészítő dekorációra, mert összhangot teremt, trendi, és stílusos környezetet alakíthatunk ki a segítségével! Amennyiben Te is felújítanád az otthonod, csak még nem találtál megfelelő faldekorációt, azt tanácsolom, keresd fel webáruházunkat, és tekintsd széles kínálatunkat! 

komment

Nyakunkon a GYERMEKNAP!

2019. május 20. 09:25 - artistdekor

gyereknap_4.jpgHétvégén a gyerekeket ünnepeljük. Vasárnap gyermeknap. Te mivel leped meg idén a legkisebbeket? Bár már nagyon szorít az idő, még mindig van lehetőségetek arra, hogy egy gyönyörű faldekorációt rendeljetek gyermeketek számára. Legyen szó mesebeli hősökről, sportról, zenéről, nálunk garantáltan találsz majd olyat, mely minden szempontból elnyeri majd a legkisebbek tetszését! Érdemes egy pillantást vetned gyermek falmatricáinkra, illetve, gyermek posztertapétáinkra egyaránt, ugyanis nagyon sok olyan lehetőség áll rendelkezésedre, mellyel igazán különlegessé varázsolhatod a gyermek szobát, és ezzel, édes mosolyt csalhatsz gyermeked arcára! 

Keress minket bátran, akár egyedi igényekkel is, írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre! 

komment

Még mindig gyermek napra készülünk!

2019. május 09. 11:03 - artistdekor

gyerek_4.jpgWebáruházunkban, gyermek kategóriában számos dekorációs, faldekorációs ötlet vár mindenkit! Legyen szó akár posztertapétáról, vagy beszélhetünk falmatricáról, abban biztos lehetsz, hogy találsz az ízlésednek megfelelőt! Hogy miért érdemes a posztertapéta mellett döntened? Mert nagy felületet fed le, és nincs szükség egyéb faldekorációra a tökéletes környezet elérése érdekébe! Hogy mi szól a falmatrica mellett? A variációs lehetőség, mely adott számodra is, hiszen többféle falmatricát is alkalmazhatsz dekorációként, ez által tökéletes összhangot teremthetsz! Mindenki maga dönti el, hogy számára mely faldekoráció a tökéletes, a megfelelő! Érdemes webáruházunkban böngészni, hiszen folyamatosan frissülő termék kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számításait! Ne habozz hiszen hónap végén gyermek nap lesz! Örvendeztesd meg a legkisebbeket, vagy a nagyobbacska gyerekeket, egy szép faldekorációval! 

komment

Újdonságok, akciós termékek!

2019. május 08. 09:52 - artistdekor

dekoracio_3_2.jpgWebáruházunkban, mint azt már jól megszokhattátok, több ezer termékkel találkozhattok! Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes faldekorációt, dekorációs elemet, illetve már ajándék ötletek széles skálájával is várunk mindenkit! Nem támogatjuk az "egytucat" ajándékokat, mi előnyben részesítjük a ténylegesen személyre szóló, egyedi termékeket! Ehhez Ti kelletek, hiszen általatok válik majd igazán személyessé az adott termék. Fényképekkel, idézetekkel, gondolatokkal, tehetitek egyedivé a szeretteiteknek szánt ajándékokat! 

Újdonságaink között, folyamatosan frissülő kínálat vár mindenkit. Trendi, stílusos dekorációk, faldekorációk várnak mindenkit. Akciós termékeinket, igyekszünk mindig egy-egy alkalomhoz, adott évszakhoz kötni, így lehetőségeket nyílik arra, hogy olcsóbban vásároljatok ajándékokat, faldekorációs termékeket, dekorációkat! 

Egy szó, mint száz, érdemes a webáruházunkat minden nap látogatnotok, figyelemmel kísérni újdonságainkat, illetve nyomon követni az éppen aktuális akciókat! 

komment

Gyermeknap közeleg!

2019. május 07. 09:31 - artistdekor

gyereknap_1.jpgMúlt hétvégén az Édesanyáké volt a főszerep, illetve a ballagó diákoké, akik ma már az érettségi feladatokat oldják meg bőszen. Május nem csak ettől a két ünneptől hangos, hiszen mint azt mindenki tudja, Május utolsó Vasárnapján a gyermekek kerülnek középpontba, hiszen Gyermeknapot ünnepelünk! Minden egyes család mozgatórugója a gyermek, hiszen minden gondolatunk, minden percünk, mondhatni az egész életünk körülöttük forog! Ki így, ki úgy, de valamilyen módon mindenképpen emlékezetessé tesszük számukra ezt a Vasárnapi napot! Szeretnénk mi is a segítségetekre lenni a meglepetéseket illetően, ugyanis webáruházunkban számos ajándékötlettel találkozhattok! Különleges, cuki faldekorációk, a piciktől a nagyokig, mindenki megtalálhatja a szívéhez közel állót. Falmatricáink között, több kategóriával találkozhattok! A természettől kezdve, az állatokon át, a sport a zene, a vicces kategória mind, mind képviselteti magát. Nem csak falmatricák között válogathattok, a posztertapéták is hosszú repertoárt sorakoztatnak fel. 

Keresd fel webáruházunkat, és rendeld meg mielőbb gyermeked számára a tökéletes faldekorációt, mellyel nem csak örömöt okozhatsz és maradandó ajándékot adhatsz, de kellemes hangulatot is teremthetsz általa a gyermek szobában! 

komment

Póló minden alkalomra!

2019. május 02. 10:02 - artistdekor

polo_1.jpgItt a tavasz, egy hónap múlva beköszönt a nyár. Mint az köztudott az év ezen időszakában aki csak teheti a szabadban tölti az idejét. Számos program vár minket, rendezvény, fesztivál, esküvő, ballagás, bankett, szülinapi partyk, és még sorolhatnám! 

Nagyon sok olyan alkalom van, amire készíttethetünk egyen pólót, mely valljuk be napjainkban nagyon trendi! Baráti társaságok, legénybúcsúra, leánybúcsúra érkezők egyen pólóban jelennek meg a bulik helyszínén. Webáruházunkban, nem csak baráti társaságok találnak pólót, de szerelmes párok, családok egyaránt. Szülők és a gyermekek egyforma pólóban? Szerintem nagyon aranyos gondolat! 

Na, de egy szó mint száz! Legyen szó bármilyen alkalomról, bármilyen elképzelésről, nálunk garantáltan megtaláljátok a számításaitokat! Amennyiben egyedi kérésed lenne a póló mintájával kapcsolatban, abban az esetben is fordulj hozzánk bizalommal! Írj nekünk, a matricart@matricart.hu e-mail címre. 

komment
süti beállítások módosítása