MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Inspiráló idézet falmatricák a szürke hétköznapokra!

2019. március 28. 11:18 - artistdekor

idezet.jpgVan az úgy, hogy úgy érezzük nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt mi elképzeltük. Hiányzik valami az életünkből, elkezdünk befásulni, nem látjuk már a szépet, csak búslakodunk, minden olyan negatívnak tűnik. Nehezen ébredünk, nehezen állunk hozzá minden naphoz. Ezeken a napokon nagyon jól jöhet egy kis inspiráció, egy-egy pozitív gondolat, egy idézet, ami a szemünk előtt lebeg, ami segít nekünk abban, hogy másképp lássunk mindent és a legfontosabb, hogy pozitívan álljunk a hétköznapokhoz! Webáruházunkban a falmatricáink között találkozhattok az "idézet" kategóriával! Idézetek, pozitív gondolatok, falmatrica formájában fellelhető itt. Számos pozitív hangulatú falmatrica vár benneteket is! Hogy miért válassz ebből a kategóriából dekorációt az otthonodba? A válasz nagyon egyszerű! Ezen falmatricák, nem csak dekorálnak, de feldobhatják minden egyes napodat, hiszen emlékeztetnek Téged arra, hogy minden egyes napot érdemes mosolyogva megélni, hogy érdemes pozitívan hozzáállni a kihívásokhoz, hogy tudatosuljon benned, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Bármire képesek vagyunk az életben, csak akarnunk kell és hinnünk magunkban! Bízom, abban, hogy idézet falmatricáink között Te is megtalálod a megfelelőt, azt a dekorációt, mely majd a segítségedre lesz a szürke hétköznapokban! 

komment

Mitől válik igazán trendivé az otthonod?

2019. március 26. 09:53 - artistdekor

dekoracio_9.jpgBizonyára Te is jártál már abban a cipőben, hogy elmentél vendégségbe kedves barátokhoz, vagy rokonokhoz, és kényelmetlenül érezted magad abban a környezetben. Nem az emberek társasága feszélyezett Téged, hanem maga a környezet. A falak színe, a bútorok, a dekorációk, nem a meleg otthon tükröződött, jóval inkább minden olyan műnek tűnt. Vajon mi lehet a megoldás? Miért lakozik bennünk a hiányérzet érzése? Úgy gondolom, hogy bátran beszélhetünk arról, hogy az otthonunk kinézetén mindig szeretnénk javítani, módosítani. A "múzeum" érzet nem igazán barátságos, hiszen mégis csak az otthonunk van értünk. Mindenki olyan környezetben érzi igazán jól magát, mely melegséget sugároz. Ahhoz, hogy elérhessük a tökéletes otthon érzetét,  nagyon sok lehetőség adott a számunkra. Nem csak a berendezéseket illetően, dekorációk terén is. Lényeges szempont a tervezés. Fontos, hogy az otthonunknak jól elkülönített funkció legyenek. Vagyis tegyük hangsúlyossá a különböző helyiségeket A gyermekszoba a vidám, élettel teli, a közösségi szoba, vagyis a nappali, szabadságérzetet kelt, melegséget sugároz, a háló szoba a nyugalom szigete, és így tovább. 

Mivel minden ember különböző, külön stílussal rendelkező nem lehet egyforma minden egyes otthon. Van aki az élénk színeket részesíti előnyben, akad aki a visszafogottabb stílust képviseli. Egy szó mint száz. Fontos hogy a színek a bútorok a dekorációk harmonizáljanak egymással, hogy összhangot teremtsünk hiszen mégis csak ebben a közegben éljük a  minden napjainkat. 

komment

Hozz létre egyedi terméket!

2019. március 20. 10:07 - artistdekor

egyedi_ajandek.jpgWebáruházunkban lehetőséged nyílik arra, hogy Te magad hozd létre azt az egyedi terméket, melyet kiválasztottál. Egyedi Oscar szobor, egyedi aranylemez, egyedi vászonkép, egyedi Art Photo, egyedi puzzle és még sorolhatnám a lehetőségek hosszú sorát, mely Rád vár. Hogy mi kell hozzá? Tervek, képzelőerő, családi, baráti fotók... Szerintem napjainkban a legnagyobb értékkel bíró ajándékok egyike, a saját elképzelés alapján készített egyedi ajándékok. Ne habozz tehát ha ajándékra lenne szükséged! Készítsd Te magad a különleges ajándékokat szeretteid, barátaid számára, lepd meg Őket különleges meglepetéssel. Legyen szó akár születésnapról, névnapról, évfordulóról, ballagásról, bármiről! 

Webáruházunkban készséggel állunk rendelkezésedre! Írj nekünk e-mailt a matricart@matricart.hu e-mail címre! 

 

komment

Különleges ajándékok, különleges alkalmakra!

2019. március 18. 10:09 - artistdekor

polo2.jpgSzerintem bátran kijelenthetjük, hogy a szeretteink, számunkra a legfontosabbak az életünkben. Éppen ezért okoz nagy fejtörést, egy-egy különleges alkalom, amikor is ajándékkal szeretnénk kedveskedni számukra. Webáruházunkban, mint azt már megszokhattátok, nem csak dekorációs elemekkel, kellékekkel, kiegészítőkkel, találkozhattok, számos ajándék ötlet is vár benneteket! Igyekszünk trendi, és újító vonalat követni, szeretnénk, ha minden igényt teljes mértékben ki tudnánk elégíteni. Éppen ezért nagyon fontos számunkra, hogy ajándékötletek terén is széles skálát tudjunk felsorakoztatni. Úgy gondolom, hogy az egyedi, szívből szóló ajándékoknak mindig is nagyobb sikerük volt, mint az "egytucat" ajándékoknak! Ha ezt Te is így gondolod, akkor a legjobb helyen jársz, webáruházunk ugyanis számos ötlettel bővelkedik! Kezdve az egyedi vászonképekkel, melyet a kedvenc családi, baráti fotók tesznek egyedivé, a pólókon át, melyen vicces, romantikus, frappáns feliratok is lehetnek, az egyedi Art Photo, mely stílusos megjelenésével bármely helyiséget gyönyörűvé varázsol, az egyedi Oscar szobor, vagy az egyedi aranylemez, mely igazán személyessé formálható! 

Egy szó mint száz! Keresd fel dekorációs webáruházunkat és vásárolj kedvedre, különleges faldekorációt, dekorációt, ajándékot szeretteid számára! 

komment

Húsvét ünnepe közeleg!

2019. március 13. 11:14 - artistdekor

husvet.jpgKözeleg Húsvét ünnepe. Évek óta az a tendencia mutatkozik, hogy az emberek zöme, már jóval az ünnepek beköszönte előtt elkezd készülődni. Dekorálják az otthonukat az ünnepre jellemző dekorációkkal, megvásárolják az ajándékokat és ezzel talán megmenekülnek a káosztól a forgatagtól, mely az ünnepekre igencsak jellemző. Webáruházunkban is találkozhattok a Húsvét ünnepére jellemző dekorációkkal, illetve frappáns, személyre szóló ajándékötletekkel, melyek a segítségetekre lehetnek, illetve könnyedén, sorban állás nélkül megvásárolhatjátok. Falmatricáink között, a Húsvét kategóriában számos dekoráció vár, melyet nem csak a falra, üvegfelületre is felhasználhattok! 

Ajándékötletek? Egyedi vászonkép, egyedi Art Photo, mely poszter és vászonkép formájában is elérhető mindenki számára. Egyedi pólók, páros pólók, családi pólók,, egyedi Oscar szobor, mely igen nagy sikert arat, egyedi aranylemez, egyedi üvegtégla lámpa, és még sorolhatnám de inkább azt tanácsolom, hogy keressétek fel webáruházunkat és szemléljétek meg az elétek táruló lehetőségeket! 

komment

Pólók széles választéka, minden alkalomra!

2019. március 12. 08:52 - artistdekor

polo.jpgKözeleg a jó idő, vele együtt a szabadidős programok sokasága! Esküvők, leánybúcsúk, legénybúcsúk színesítik a tavaszt, a nyarat. Koncertek, fesztiválok tömkelege vár mindenkit. Legyen szó bármilyen alkalomról, a különleges, egyedi megjelenés, nagyon  sokat dob a latba. Webáruházunkban, óriási póló választékkal találhatjátok magatokat szemben. Segítségetekre lehet abban, hogy akár egyforma pólóban jelenjetek meg kedvenc együttesetek koncertjén, vagy hogy a leány,- legénybúcsú, még emlékezetesebbé váljon! Ha nem találtok olyan pólót, melyet szeretnétek, akkor csak annyi a teendőtök, hogy írtok nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre. 

Osszátok meg velünk elképzeléseiteket és mi elkészítjük számotokra a tökéletes pólót. Hiszen tudjátok! Páros póló, családi póló, csoportos póló, férfi póló, női póló, gyermek póló a MatricArt -nál széles választékban és igazán kedvező áron kapható! 

komment

Megújuló természet, megújuló, trendi otthon.

2019. március 07. 11:10 - artistdekor

tap089_2.jpgMárcius, a tavasz első hónapja. A megújulás időszaka, amikor is elkezd feléledni a természet, madárcsicsergős reggelekre ébredhetünk, rügyezni kezdenek a fák, a bokrok, magával ragadnak az illatok, melyek a szabadban csak minket várnak. A megújulás időszaka nem csak a szabadra jellemző, hiszen a legtöbb ember tavaszra, nyárra időzíti az otthona felújítását, felfrissítését is. Amennyiben a te terveid között is a szerepet kap mindez, jó helyen jársz, hiszen van egy-két frappáns ötlet a tarsolyunkban! 

Idén is nagy sláger lesz a posztertapéta. Melynek előnye, hogy méretéből adódóan nagy falfelületet lefed és nem kell annyit gondolkodnunk egyéb dekoráción. Színekben, stílusukban, igazán sokrétű, ebből kifolyólag mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot. Az otthonod bármely helyiségében tökéletesen mutat ennek köszönhetően igazán trendivé varázsolja a szobát, a nappalit. a gyermekszobát....

Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Ha vannak elképzeléseid a megfelelő dekorációval kapcsolatban, akkor csak annyi a teendőd, hogy írsz nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre. 

Légy trendi, válaszd a posztertapétát! ;) 

komment
süti beállítások módosítása