MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Már nincs sok időd beszerezni a karácsonyi ajándékokat!

2018. december 20. 09:01 - artistdekor

karacs.jpgMa már csütörtök, holnap péntek, hétfőn pedig már Szenteste! Ami azt jelenti, hogy jó esetben már az összes ajándék becsomagolva várja a kis gazdáját, vagy rossz esetben még mindig azon gondolkodunk, hogy mi lehetne az idei karácsonyra a tökéletes ajándék. Webáruházunkban számos olyan ajándék ötlettel találkozhatsz, mely garantáltan örömöt okoz majd a szeretteid, barátaid számára. Bízom abban, hogy idén is mindenki megtalálta a számításait nálunk, és készíttetett egyedi ajándékokat. 

Nagy-nagy örömöt okozhat az egyedi vászonkép, az egyedi Art Photo poszter, vagy Art Photo vászonkép, az egyedi fali naptár, egyedi üvegtégla lámpa, és sorolhatnám de miért is tegyem? Biztos vagyok abban, hogy Ti ezt már mind tudjátok, ismeritek a lehetőségeket! 

Ne feledjétek! Idén, már csak egy napig áll rendelkezésetekre webáruházunk! ;) 

 

komment

Karácsony, MatricArt karácsony!

2018. december 19. 11:33 - artistdekor

karacsony_3.jpgHamarosan itt a Szenteste, egy picit elcsendesedik a város, az emberek, nyugalom száll mindenhova. Mindezt természetesen megelőzi az ilyenkor szokásos nyüzsgés, a rohanás a vásárlás. Szerintem nem vagyok azzal egyedül, ha azt mondom, hogy minden évben igen csak nagy fejtörést okoznak számomra a karácsonyi ajándékok. Mivel minden ember más és más, más az érdeklődési körünk, nagyon nehéz megfelelő ajándékot vásárolni. Ámbár azt mondják, hogy ha igazán ismered azt az embert, akit szeretnél megajándékozni, akkor garantáltan találsz majd megfelelő ajándékot, azért többnyire kétségek közt őrlődök. Napjainkban már nem úgy van mint régen, nem csak az egy tucat ajándékokra jut a főszerep. Igenis lehet találni egyedi ajándékot, mely személyre szóló és abban biztos vagyok hogy azzal nem tudunk félrenyúlni. Egyedi ajándék? Mi is lehet egyedi ajándék? Egyedi vászonkép, melyet a családi fotók tesznek különlegessé, vagy ha barát számára szeretnénk ezt az ajándékot adni akkor a közös, baráti fotók. Egyedi aranylemez, mely azért különleges, mert rákerül egy pici kép, amin akár a megajándékozott személy szerepelhet, illetve kiválaszthatunk szám címeket melyek a kedvencei voltak régebben, vagy akár napjainkban. Egyedi Art Photo, mely már önmagában nagyon különleges, hiszen frappáns effektusokkal lesz tökéletes az eredmény. Egyedi fali naptár, mely az év minden napján örömöt okoz majd, hiszen szintén a saját fotóink teszik egyedivé, tökéletessé! Úgy gondolom, hogy bőven akad lehetőségünk arra, hogy megtaláljuk a megfelelő ajándékot, csak kellőképpen körültekintőnek kell lennünk ezzel kapcsolatban! A MatricArt webáruházban minden olyan terméket megtalálsz, melyet itt felsoroltam, és úgy gondolom, hogy igazán kedvező áron hozzá is juthatsz! 

Ne késlekedj! Hiszen most már tényleg szorít az idő! Készíttesd el a tökéletes karácsonyi ajándékot, és lepd meg szeretteidet, barátaidat, idén Karácsonykor olyan ajándékkal, mely garantáltan örömöt okoz majd! 

komment
süti beállítások módosítása