MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

3D hatású falmatricák

2016. szeptember 06. 11:30 - artistdekor

 

3d_matrica.jpgMég újdonságnak számít, a 3D hatású falmatrica, mely nálunk már elérhető! Laminálva készül, ez által ellenállóbb lesz a külső hatásokkal szemben! A matricát kültérre és beltérre is egyaránt felhasználhatjuk! 

A képek, matricák, nagyformátumú nyomtatóval vannak nyomtatva, ez által nem akadály az sem, ha egyedi, nagy felbontású képet szeretnénk. Matricát ma már szinte bárhová felhelyezhetünk. Legyen szó falról, üvegről, fémről, bútorról, háztartási gépről. A matt lamináló réteg révén, nem csillog, könnyen tisztítható, könnyedén felhelyezhető a kívánt felületre. (Természetesen lényeges szempont, hogy a felületünk por és zsír mentes legyen! ) Ellenálló a környezeti viszontagságokkal szemben, majd ha úgy döntünk, hogy szeretnénk eltávolítani, és a helyére egy újabb matricát felhelyezni, egyszerűen eltávolíthatjuk. 

3D matrica ma már szinte minden képből készíthető! Legyen szó akár egy skiccről, rajzról, festményről, szívünkhöz közel álló képről! 

Varázsoljunk együtt egyedi és különleges felületeket! Legyen szó bármiről, bármilyen ötletről! Mi megvalósítjuk! 

3d0015.jpg

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matricart.blog.hu/api/trackback/id/tr5111680823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása