MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Újdonság! Óvodai és iskolai matricák kínálatunkban!

2017. május 02. 10:31 - artistdekor

ovi.jpgÓvodába és iskolába célszerű olyan környezetet kialakítani, ahova a gyerekek szeretettel, jókedvvel járnak. Minden pici gyermek számára nehéz a szülőtől való elválás, nehéz az újat megszokniuk, a rutin szerinti minden napos elfoglaltságot az életükbe vinni. Ha olyan környezet veszi körbe a gyerekeket, mely biztonságot, játékosságot, és melegséget sugároz, akkor garantáltan nem lesz nehéz az elválás, sőt, örömmel veszik majd  a napi rutint! 

Webáruházunkban találkozhattok csoport jelző matrica-kkal, osztály jelző matricákkal, illetve az oktatást elősegítő dekor matricákkal, melynek segítségével nem csak hogy könnyebben tanulhatnak a gyerekek, de még dekorálja is az osztály termet, vagy éppen a csoport szobát. Érdemes bővebben tájékozódni, és szemügyre venni a lehetőségeket! suli.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matricart.blog.hu/api/trackback/id/tr3712473201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása