MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Inspiráló idézet faldekorációk!

2019. január 28. 09:41 - artistdekor

dekoracio_8.jpgVan az úgy, hogy úgy érezzük, hiányzik valami pozitív impulzus az életünkből, hogy szükségünk van egy olyan inspiráló dologra, mely nap, mint nap segít nekünk abban, hogy igenis tudomásul vegyük: egy életünk van, melyből érdemes a lehető legtöbbet kihoznunk. Nem szabad hagyni, hogy a napok, a hetek, a hónapok, az évek, csak úgy kicsússzanak a kezeink közül! Éreznünk kell, hogy van miért élnünk, van miért, vagy éppen kiért, kikért, felkelnünk minden egyes nap, és az elénk táruló akadályokat könnyedén átlépni. 

Az élet szép, és mindenkinek csak egy adatik belőle! Hát azt tanácsolom, használjuk ezt ki, töltsük meg a minden napokat maradandó, szép élményekkel! 

Webáruházunkban, érdemes körbe nézni az idézet falmatricák között, ugyanis számos inspiráló, pozitív mondanivalójú dekoráció vár. Azt mondják, hogy a kitűzött cél felé vezető út sohasem zökkenőmentes! Hát tegyük együtt azzá! Válaszd ki a számodra megfelelő idézet falmatricát, dekoráld vele az otthonod, és inspiráljon Téged is minden nap! 

komment

Egyedi dekorációt keresel? Mi segítünk!

2019. január 25. 10:20 - artistdekor

egyedi_dekoracio.jpgNapjainkban minden ember az egyediségre törekszik. Ez talán nem tűnik nehéz feladatnak, hiszen minden ember más, és más. Nem vagyunk egyformák. Van akinek a piros tetszik, van akinek a fekete. Ahogy mi emberek különbözünk egymástól, úgy az otthonok, az irodák, is mind, mind eltérőek. Folyamatosan változnak a trendek, mondhatni a változások őrült ütemben költöznek az életünkbe, és mi mindig szeretnénk ehhez alkalmazkodni. Na, nem mintha ez problémát jelentene bárkinek is, de azért célszerű megtalálnunk az arany középutat. Nagyon népszerűek lettek az egyedi dekorációk. Sok ember már kész lakberendező, hiszen olyan kreatív vénával rendelkeznek, hogy Ők maguk készítik el az otthon dekorációt, de sokan vannak azok is, akik, szeretnek webáruházakban böngészni, és igyekeznek profi segítséget igénybe venni. 

A MatricArt csapata azon munkálkodik, hogy mindenki megtalálhassa a számításait, hogy az egyedi igényeket is teljes mértékben kielégítsük. Így tehát, amennyiben neked is egyedi elképzeléseid lennének a dekorációkkal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal, ugyanis grafikus kollégáink, készséggel állnak rendelkezésedre! 

komment

Dekorációk, ajándékötletek a MatricArt- nál!

2019. január 23. 11:12 - artistdekor

egyedi_vaszonkep.jpgMint azt már ígértük, folyamatosan bővül termék kínálatunk. Hamarosan újabb termékekkel találkozhattok, melyek ajándékötletnek is tökéletesek lesznek! Célunk, hogy webáruházunkban mindenki megtalálhassa a számításait! Legyen szó akár dekorációs termékekről, vagy éppen ajándék ötletekről. Ha már az ajándékokról beszéltünk, akkor nem tudok szó nélkül elmenni a Póló kínálatunk mellett. Ugyanis számos kategóriában találkozhattok, különböző jópofa, vicces, romantikus, családi páros pólókkal. Közeleg a Valentin nap, melyre szerintem kiváló ajándék lehet pólóink bármelyike! Vagy éppen készíttethetsz egyedi vászonképet, melyet a közös fotóitok tesznek egyedivé, személyessé. Illetve mivel még igencsak év elején járunk, talán fali naptáraink is remek ötletnek bizonyulnak, hiszen kedvenc fotóitok által válik igazán egyedivé, személyessé! 

Csak annyit tanácsolhatok, hogy szemlélődjetek nap, mint nap webáruházunkban, és válogassatok termék kínálatunkban! 

komment

MatricArt! A sokszínű dekorációk webáruháza!

2019. január 18. 09:46 - artistdekor

tap091.jpgAz otthonunk lelke nem a bútorokban rejlik, hanem bennünk. Mi magunk vagyunk azok akik otthonná varázsoljuk, mi általunk lesz egyedi és különleges. Természetesen nem elhanyagolandó kérdés, a berendezés, a dekoráció, hiszen senki sem szeret olyan lakásban élni, ahol nem érzi jól magát. Sokan vagyunk sokfélék, minden ember egy egyéniség. Éppen ebből kifolyólag minden otthon személyre szabott, egyedi és különleges. Nem tudom, Te hogy vagy vele, szerintem nagyon fontos, hogy a dekorációk, melyeket választunk, összhangban legyenek a berendezéssel, harmonizáljanak a színekkel. Ugyanis ha összhangot teremtünk az otthonunkban, akkor a hangulatunkra és pozitív hatást gyakorol majd. Az otthonunk legyen a nyugalom szigete. Ahol pihenhetünk, kikapcsolhatunk, jól érezhetjük magunkat! 

Mindennek elérése érdekébe segítségedre lehet dekorációs webáruházunk, ahol inspirálódhatsz, ahonnan betudod szerezni, az ehhez szükséges kiegészítő elemeket! 

Közeleg a hétvége! ötleteljetek, tervezzetek! Valósítsátok meg az otthonotokba vetett álmaitokat, vágyaitokat! 

komment

Színes dekorációk, karneváli hangulat!

2019. január 16. 09:25 - artistdekor

dekoracio_3_1.jpgHa bánkódsz az ünnepek miatt, mert olyan gyorsan vége lett ennek a színes forgatagnak, akkor azt mondom neked, hogy nincs okod az aggodalomra, hiszen mi magunk is színessé, fényesebbé tehetünk minden egyes napot az életünkben! Mindig jön valami újabb alkalom, ami okot ad nekünk arra, hogy színesben lássuk a "szürke hétköznapokat" ! Ez az alkalom jelen pillanatban a báli időszak, a farsang időszaka, amikor is színes maskarát ölthetünk magunkra, bálok hosszú sora vár, sőt még az otthonunkba is becsempészhetjük ezt a csodás forgatagot. Mindig azt vallom, hogy nem kell ahhoz konkrét alkalom, ünnep, hogy olyan környezetben élhessük a minden napjainkat, melyben igazán jól érezhetjük magunkat! Számos olyan dekoráció áll rendelkezésünkre napjainkban, melyek segítségével tökéletesíthetjük a nappalinkat, a hálónkat, a gyermek szobát, vagy éppen az irodánkat is. Falmatrica, vászonkép, a hangulatos üvegtégla lámpa, poszterek, fali tapéta, poszter tapéta, és még sorolhatnám a lehetőségeket, de nem fogom ezt tenni, ugyanis csak annyit mondok neked, hogy MatricArt webáruház, ahol mindezt megtalálhatod egy helyen! Legyen hát színes minden egyes napunk, legyen karnevál, színes forgatag, és felejtsük el végre a szürkeséget, a monotonitást az egyhangúságot! 

 

komment

Ajándék ötletek, dekorációk Valentin napra!

2019. január 15. 09:31 - artistdekor

pol0117_love-polo.jpgValentin nap, eredetileg, Szent Bálint ünnepe. Ma Magyarországon, a Valentin napot a szerelmesek ünnepeként tartják számon. A fiúk, a lányok, a férfiak a nők, ezen a napon igyekeznek a szerelmük kedvében járni, és ajándékokkal megörvendeztetni egymást. 

Webáruházunkban, ezen alkalomra is, számos ötlettel várunk benneteket, és igyekszünk a segítségetekre lenni abban, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes ajándékot, vagy éppen szerelmes dekorációt, mely az év minden napján ott tündökölhet a közös otthonotok falain. 

Különleges egyedi páros pólók, üvegtégla lámpa, faldekorációk hosszú sora vár. Hát ne gondolkodj túl sokat, tekintsd meg az eléd táruló lehetőségeket, és rendeld meg azt az ajándékot, mely véleményed szerint, a legnagyobb sikert aratja majd! 

komment

Faldekorációk, dekorációk az év minden napjára!

2019. január 09. 09:49 - artistdekor

dekoracio3_2.jpgMegkezdtünk egy újabb évet. A karácsonyfát már talán mindenki lebontotta, az ünnepi fények, díszek, dekorációk, dobozokba kerültek, hiszen majd csak egy év múlva lesz rá szükségünk. Sok embertől hallottam, hogy olyan üresnek tűnik így az otthona, hogy megint egyhangúak lettek a szobák, egyszóval hiányérzetük támadt. Az biztos, hogy nagyot dob az otthonunkon, ha fényekkel és egyéb az ünnephez kapcsolódó dekorációkkal díszítünk fel mindent, de az évből mindösszesen egy hónapunkat teszi színesebbé mindez! 

Éppen ezért azt tanácsolom, hogy próbáljunk összhangot teremteni az otthonunkban, találjuk meg az arany középutat és merjünk használni színeket, válasszunk egyedi faldekorációkat, melyek az év minden napján elkápráztatnak minket, és otthonossá varázsolják az otthonunkat. Napjainkban nagyon sok lehetőségünk akad, a lakásdekorálásra, hiszen számos olyan faldekoráció vár ránk, melyek segítségével egyedivé varázsolhatjuk az otthonunkat, az irodánkat egyaránt. 

A MatricArt csapata azon dolgozik nap, mint nap, hogy megtalálhasd nálunk a számításaidat, hogy tökéletessé varázsolhasd a környezeted! Látogass el webáruházunkba nap, mint nap, és vedd szemügyre folyamatosan bővülő termékeinket! 

komment

Újévi MatricArt üzenet!

2019. január 04. 10:06 - artistdekor

dekoracio_7.jpgMivel mással kezdhetnénk ezt a blog bejegyzést, mint hogy Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! Az idei évre is nagy terveink vannak, melyek megvalósítására törekszünk. Célunk, hogy termék kínálatunk még szélesebb körben mozoghasson, hogy a mai kor igényeinek teljes mértékben eleget tehessünk! Bővíteni fogjuk termék palettánkat, dekorációs termékek területén számos újdonsággal találkozhattok majd az év folyamán, de mindezek mellett a cég dekorációt is szem előtt tartjuk, és trendi ötletekkel állunk rendelkezésetekre ezen a területen is. Amennyiben szeretnéd céged arculatát megváltoztatni, frissíteni, esetleg egy új vállalkozásba kezdtél idén, fordulj hozzánk bizalommal, mi készséggel állunk rendelkezésetekre! 

Legyen ez a megújulás éve! Bár a változás, a változtatás sohasem egyszerű, de megéri néha elengedni a komfortzónánkat és egy teljesen új dolgot létrehozni, mely garantáltan a siker felé vezető útra terel majd! 

Hogy mire számíthatsz ha minket választasz? 

Trendi, a mai kornak megfelelő és azon már túl mutató ötletekre, melyet meg is valósítunk igény szerint! Dekorációs termékek széles palettájára, partner kapcsolatra, hiszen mi ott fogunk állni melletted és a legjobbat nyújtjuk céged, vállalkozásod számára, a dekorációk, cégdekorációk területén! 

Hogy érdemes-e velünk tartani az idei évben is? A válasz szerintem nem lehet más, mint IGEN! 

Válassz minket, újulj meg velünk! 

 

 

 

komment
süti beállítások módosítása