MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Hűtő dekoráció, a stílusod jegyében!

2019. június 28. 10:45 - artistdekor

huto_matrica_1.jpgItt a nyár, a hűtő telepakolva hűsítő finomságokkal, nyári, gyümölcsös limonádékkal, fagyival, minden olyan földi jóval, mely a felfrissülést hozza számunkra, ebben a néha elviselhetetlen hőségben! Ha már a hűtőről beszélünk, és a hűsítő finomságokról, akkor nem árt tudnod, hogy bizony webáruházunkban már hűtő matricával is találkozhatsz, melynek segítségével, teljes mértékben megújulhat a hűtőd, az otthonod stílusának megfelelően dekorálhatod kedvedre, olyanra, amilyenre csak szeretnéd. Hogy mi kell hozzá? Hogy kiválaszd a számodra megfelelő dekorációt, hogy megadd a hűtőd paramétereit, szélesség, magasság, illetve egyedi elképzelés esetén megoszd velünk az általad elképzelt dekorációt. Ugye milyen egyszerű? 

Válogass hát webáruházunkban hűtő matricáink között, és írj nekünk e-mailt a matricart@matricart.hu e-mail címre! 

Szép hétvégét kívánunk mindenkinek! 

komment

Nyarat idéző 3d falmatricák!

2019. június 27. 09:18 - artistdekor

falmatrica_4.jpgEbben a rekkenő hőségben a lehető legjobb dolog, ha vízpart mellett hűsölhetünk. Itt a nyár a szabadságolások ideje. Aki csak teheti útnak indul, és elmegy nyaralni. Azonban mivel a nyár hosszú, ezt nem mindenki teszi ugyanazon időben. Akad aki benn ül az irodában, a munkahelyén kell átvészelnie a forró nyári napokat. Ápropó forró nyári napok. Webáruházunkban számos olyan faldekorációval találkozhattok, melyek a nyarat idézik, kedvenc városok, festői tájak, helyszínek falmatrica, 3d falmatrica formájában elevenítik fel előttünk azokat a csodás nyaralásokat, kikapcsolódási lehetőségeket, melyekben esetleg már volt részed, vagy éppen szeretnél oda eljutni! Tihany, Badacsony, Hawaii, tengerpart... 

Érdemes tehát egy pillantást vetned rájuk, és kiválasztani a szívedhez legközelebb állót. Dekoráld otthonod nyarat idéző faldekorációval! 

komment

Csapat póló, családi póló, egyen póló!

2019. június 26. 11:32 - artistdekor

pol0105-420x270.jpgAz egyen póló igenis trendi és stílusos, pláne napjainkban. Egyen pólóban lenni, bármilyen alkalomadtán, legyen szó akár leánybúcsú, legénybúcsú, koncert, party, egyéb rendezvény, lehet vicces, meghökkentő, stílusos, romantikus, és még sorolhatnánk a jelzőket! Nagy sikert arat baráti körben, csapatok körében, zenekarok körében... hogy egyen pólóban jelennek meg. Jelképezi az összetartozást, a szeretetet, a stílust melyet képviseltek, a hangulatot, mely átölel benneteket! Webáruházunkban számos kategóriában találhatsz pólókat. Családi pólók, zene, sport, művészet... Biztos vagyok abban, hogy Te is találsz majd a kínálatunkban megfelelőt, azonban, ha mégsem találtál rá az "igazira", akkor csak annyi a teendőd, hogy írsz nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre, megosztod velünk az elképzeléseidet, és mi elkészítjük számodra, számotokra a tökéletes darabot! 

komment

Fekete fehér faldekoráció inspiráció!

2019. június 25. 10:15 - artistdekor

poszter_2_1.jpgSokan azt gondolják, hogy a karakteres, kontrasztos színekből is kilehet hozni a maximumot, és milyen igazuk van! Bár a színes faldekorációk, a színek kavalkádja magára vonzza a tekinteteket, de azért nem kell leírnunk az egyszínű faldekorációkat sem. Kétféle ember létezik a lakásdekorációk, faldekorációk területén. A merészek, illetve a megnyugtató, békés harmóniát keresők. A fekete-fehér faldekoráció, egyben visszafogott, elegáns, de bevállalós is. A fekete az a szín amely még véletlenül sem unalmas, sőt inkább meghatározó. Fehérrel vegyítve igazán harmonikus összhatást érhetünk el. 

Webáruházunkban már több kategóriában is elérhető a "feketén - fehéren" faldekoráció. Többek közt találkozhattok a vászonképek, a poszterek és az idézet falmatricák között is vele! 

Érdemes egy pillantást vetni rájuk, mert biztos vagyok abban, hogy ezen faldekorációk között, Te is megtalálod majd a számításaidat! 

komment

Stílusos faldekoráció? Art Photo vászonkép, Art Photo poszter!

2019. június 20. 10:08 - artistdekor

art_photo_3.jpg" Az ember maga a stílus " sokszor halljuk. De vajon, valójában mit nevezünk stílusnak, illetve stílusosnak? Szerintem megállapíthatjuk, hogy a stílus maga szubjektív. A stílus képviseli a harmóniát, az esztétikumot, és természetesen az önazonosságot. A divat folyamatosan változik, a fogyasztói társadalom ennek meghatározó szereplője, hiszen az igények is folyamatosan változnak, és ehhez alkalmazkodva jönnek létre különböző stílusok, stílusirányzatok! Minden ember különböző, mindenki ragaszkodik a saját igényeihez, a stílushoz, melyet képvisel. Nincs ez másképp a faldekorációk terültén sem, hiszen számos stílus képviselteti magát annak érdekébe, hogy mindenki megtalálhassa a számításait, az elképzelésének megfelelőt. Amennyiben kedveled a művészi eleganciát, a trendi, faldekorációkat, az Art Photo vászonképet, és Art Photo posztert ajánlom figyelmedbe, melyet megtalálhatsz, webáruházunkban! Egyedi igények esetén írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre! 

komment

Trendi egyen pólók nyárra!

2019. június 19. 09:43 - artistdekor

polo_5.jpgItt a nyár, a fesztiválok, a koncertek, az esküvők, a nyaralások ideje. Nagy sláger már évek óta, hogy egyen pólóban jelennek meg a fiatalok, a családok, különböző rendezvényeken! Napjainkban nagy divattá vált ugyanis az egyedi póló viselet. Amennyiben te is elgondolkodtál azon szeretnél egy ilyen pólót beszerezni, barátodnak, barátnődnek, menyasszonyodnak, vőlegényednek, leánybúcsúra, legénybúcsúra, koncertre, azt tanácsolom, hogy keresd fel webáruházunkat, ugyanis számos különleges és egyedi lehetőség között válogathatsz! 

Ha mégsem találsz olyat mely megfelelő lenne számotokra, akkor írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre, oszd meg velünk elképzeléseidet és mi kivitelezzük számodra, a tökéletes egyen pólótokat! 

komment

Trópusi virágok, dzsungel minta, nyári hangulat!

2019. június 18. 08:45 - artistdekor

nyar_3.jpgAz idei nyár is bővelkedik színekben, hiszen a trópusi minta a dzsungel hangulat, az idei nyáron is uralkodó tendenciát mutat. Hatalmas trópusi virágok, levelek, színek, széles kavalkádja, teszi vidámabbá a hétköznapokat! Webáruházunkban, már a tavalyi nyár óta elérhető számotokra, e stílus melyet posztertapéta -k formájában találhattok meg! A pici mérettől a nagy terjedelmű hatalmas darabokig, szinte minden fellelhető nálunk is, neked csak azt kell eldöntened, hogy mekkora falfelületet szeretnél dekorálni a posztertapéta segítségével! 

Végre itt a nyár, vége a szürke hétköznapoknak, és erre még mi is rátehetünk egy lapáttal! Hiszen ezen nyári dekorációk segítségével tökéletes trópusi hangulatot eredményezhetünk akár az otthonunkban, akár az irodánkban, bárhol ahol csak szeretnénk! 

Élvezd hát a nyarat, merj használni színeket! Dekoráció gyanánt, válaszd a posztertapétát! 

komment

Válassz a stílusodnak megfelelő lépcső matricát!

2019. június 14. 09:38 - artistdekor

lepcso_3_1.jpgA beltéri lépcsők a használatból eredően, egy idő után kopottá, fénytelenné válnak. Ahhoz hogy felújítsuk a lépcsőt, vagy éppen cseréljük a régi kopott fokokat, bizony kinyithatjuk a pénztárcánkat. De vajon ennek muszáj így lennie? Vajon nem létezik olyan megoldás, melynek segítségével olcsóbban és egyszerűbben megoldhatjuk eme problémánkat? A válasz de igen! Akad egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás, ami nem más mint a lépcső matrica! Miért is kellene a legbonyolultabb megoldást választanunk, ha ennél sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb lehetőség is a rendelkezésünkre áll. 

Webáruházunkban lépcső matricák széles kínálatával találkozhattok! Biztos vagyok abban, hogy találsz majd az otthonod stílusának megfelelőt, és sikerül majd tökéletes összhangot teremtened a segítségével! Azonban, ha egyedi tervezésre vágysz, akkor ez az opció is lehetséges! Csak annyi a teendőd, hogy írsz nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre, megosztod velünk elképzeléseidet és mi elkészítjük számodra a tökéletes lépcső matricát! 

komment

Nyarat idéző faldekorációk tömkelege vár!

2019. június 12. 10:05 - artistdekor

akcio_2.jpgItt van az igazi nyár végre valahára. Bár hirtelen jött ez a nagy váltás, de úgy gondolom, hogy azért ezt senki sem bánja. Lassan vége az iskolának is, megkezdődik a vakáció! Mindenki tervezgeti a nyaralást, a kikapcsolódást, illetve akad aki a nyárra időzíti az otthona felújítását is. Webáruházunkban számos lehetőséggel találkozhattok, mellyel akár az egész otthonotok teljes mértékeben megújulhat! Faldekorációk, lépcső matricák, hűtő matricák, egyedi tervezésű dekorációk várnak mindenkit. Ha még nem jártál webáruházunkban, akkor azt tanácsolom, hogy mindenképp keresd fel, ugyanis két hétig akciós áron vásárolhattok 3d faldekorációkat. 3d kitört fal falmatrica, 3d hajóablak, 3d ablak falmatrica, illetve 3d ajtó falmatrica melyek között válogathattok! 

Kellemes napot kívánunk mindenkinek! 

komment

Különleges, egyedi, stílusos lépcső matrica!

2019. június 05. 10:57 - artistdekor

lepcso_3.jpgMinden ember arra törekszik, hogy az otthona teljes mértékben tükrözze a személyiségét, a stílust melyet képvisel. Gyakorta nehéz megtalálni az ízlésünknek, elképzelésünknek megfelelő dekorációs eszközöket, ám napjainkban azért mindenre van megoldás! Ugyanis számos dekorációs elem áll rendelkezésünkre. Biztos vagyok abban, hogy ha már jártál webáruházunkban, akkor Te is tapasztaltad, hogy számos lehetőséggel állunk rendelkezésedre, a dekorációk, faldekorációk területén! Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítunk, legyen szó akár falmatricáról, fali tapétáról, poszter tapétáról, poszterről, vászonképről, egyszóval szinte minden termékünk esetében biztosítjuk ezt számodra! Nagy sláger a lépcső matrica.. Bár lehet, hogy Te még nem gondolkodtál ez ezen a lehetőségen, de el kell mondanom, hogy kitűnő választás. Több szempontból is! Többek közt, az otthonod stílusának megfelelően dekorálhatod általa a lépcsődet, ha régi, esetlegesen kopottabb a lépcső, a matrica által teljes mértékben megújulhat! Érdemes tehát lépcső matricáinkat is szemügyre venned! ;) Légy Te is trendi! 

komment
süti beállítások módosítása