MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Poszterek akkor és most!

2019. július 05. 07:21 - artistdekor

poszter_2_2.jpgTalán még Te is emlékszel arra, amikor a kilencvenes években mindenki poszterrel dekorálta a szobáját, szekrényét, de nem akármilyen poszterrel! Bulvárlapok közepéből "kitépett" poszterek voltak segítségünkre. Se keret, se ráma, egyszerűen csak kedvünkre dekoráltunk mindent amit csak szerettünk volna, kedvenc színészeink képével, kedvenc zenekarok posztereivel. A másik nagy sláger ebben az időszakban a posztertapéta volt, ami választék híján szinte majdnem minden családi fészekben egyformának bizonyult. Ez a dekorációs lehetőség azonban az idő előrehaladtával teret engedett magának nyitni, és ma már azért jóval letisztultabb formában juthatunk hozzá, akár a poszterekhez vagy éppen a posztertapétákhoz, mert bárhogy is nézzük ezen dekorációknak nem hogy leáldozott volna, ismét nagy sikernek örvendenek! 

Webáruházunkban is számos darabbal találkozhattok. Biztos vagyok abban, hogy mindenki talál a stílusának megfelelőt, és a poszterek esetlegesen posztertapéták segítségével, igazi harmóniát teremthet majd az otthonában, vagy akár az irodájában egyaránt. 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matricart.blog.hu/api/trackback/id/tr6514926754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása