MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Egyedi baba poszter, egyedi baba vászonkép! Újdonságok!

2019. augusztus 15. 12:54 - artistdekor

baba_1.jpgÚjdonságaink között most a leges legkisebbek családjának kedveskedünk! Minden családban a legnagyobb csoda egy baba születése. Az újdonsült anyukák, és apukák új feladatot kapnak az élettől, szülőkké válnak, gondoskodniuk kell egy picike jövevényről! A kisbabák születését, általában, ajándékok halma övezi. Minden rokon, barát arra törekszik hogy egyedi ajándékkal, hasznos ajándékokkal okozzanak örömöt az újdonsült család számára. Webáruházunkban most olyan újdonsággal kedveskedünk nektek, melyek a segítségetekre lehetnek a tökéletes ajándékot illetően. Egyedi baba poszter, egyedi baba vászonkép kategóriában találkozhattok új termékekkel Mivel az egyedi szón van a hangsúly, ez azt jelenti, hogy a saját elképzelésed alapján készítjük el a tökéletes ajándékot, mellyel szeretnél kedveskedni! Biztos vagyok abban, hogy mosolyt csal majd az ajándékozott arcára ez a meglepetés, hiszen igazán szívhez szóló! Ne habozz! Mi a segítségedre leszünk! Fordulj hozzánk bizalommal! Írj nekünk a matricart@matricart.hu e-amil címre, oszd meg velünk elképzeléseidet, és mi kivitelezzük számodra a tökéletes ajándékot! 

komment

Iskolai, óvodai dekorációk, faldekorációk!

2019. augusztus 14. 10:35 - artistdekor

szines_falmatrica_1.jpgA mai időjárás, már igencsak a Szeptemberre hajaz. Amit azt is jelenti, hogy hamarosan ismét becsengetnek, és sok-sok kis diák, illetve kis óvodás kezdi meg a minden napjait, a különböző oktatási intézményekben! Még van pár hetünk arra, hogy a gyermekeink birodalmát harmonikussá, vidámmá varázsoljuk annak érdekébe, hogy könnyedén vegyék az akadályokat! Webáruházunkban számos iskolai, óvodai, bölcsődei faldekorációval, dekorációval találkozhattok, melyek segítségével mindennek kivitelezése igazán gyerekjáték lesz majd. Tedd Te is színessé a monoton hétköznapokat, újítsd meg a gyerekszobát, inspiráld gyermeked játékos formában a tanulásra, a közösségi életre! Falmatricák, 3d falmatricák, színes falmatricák, posztertapéták, és számos egyéb lehetőség vár Téged is! Ami még nagyon fontos, hogy ha egyedi elképzelésed lenne a faldekorációkkal kapcsolatban, akkor írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre! Készséggel állunk rendelkezésedre, bármilyen elképzeléssel kapcsolatban! 

komment

Hamarosan kezdődik az iskola, óvoda...

2019. augusztus 13. 10:09 - artistdekor

matricart_fb_hirdetes-01.jpgMost már tényleg lassan a véghajrába érünk, ami a nyarat illeti, hiszen bő két hét és már Szeptembert írunk. Ami azt is jelenti, hogy kezdetét veszi az iskola, és az óvoda. Minden kis diák, nagy diák, ovis, ismét beleveti magát a monoton hétköznapokba. Érdemes szülőként, azon elgondolkodnunk, hogy milyen módon tehetjük színessé gyermekink számára a hétköznapokat, az olykor nehéz iskolás napokat. Webáruházunkban, számos olyan faldekorációval találkozhattok, melyek a segítségetekre lehet ebben! Minden ember, köztük a gyerekek is szeretik a harmonikus környezetet. Mindezt most nagyon könnyedén elérheted, hiszen falmatricák, faldekorációk számos variációja áll rendelkezésedre. Ne hagyjuk, hogy az iskola kezdés, vagy éppen az ovi kezdés a gyermekünk kedvét szegje, tegyünk annak érdekébe, hogy nyitott legyen az újra, hogy örömmel ébredjen mindegy egyes tanítási napra, hogy ne legyen teher a picik számára, a minden napos oviba járás. Keress fel minket bátran, akár egyedi elképzeléssel kapcsolatban is! Írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre. 

komment

Nyár, szabadság, vidám színek körforgása.

2019. augusztus 08. 10:48 - artistdekor

posztertapeta_3.jpgMég javában tart a nyár. A nyárra jellemző a sokszínűség, az élénk színek megjelennek az élet szinte minden területén. Ruházat, bútorok, kiegészítők, dekorációk... Éppen ezért érdemes a nagy lakásfelújítást, erre az időszakra időzíteni, hiszen ha az otthonunkba csempésszük a vidám színeket, akkor az év minden napján élvezhetjük majd ezt a fergeteget. Webáruházunkban is számos dekoratív kiegészítővel, dekorációval találhatjátok magatokat szemben. Legyen szó kis méretű színes falmatricáról, vagy beszélhetünk a nagy felületet lefedő posztertapétáról, az biztos, hogy nem igazán tudsz vele mellényúlni. Az idei nyár nagy slágere ismét, a trópusi minta. A nagy méretű trópusi virágok, levelek, melyek megjelennek a faldekorációként, tökéletes összhangot teremthetnek az otthonodban. Amennyiben Te a szolidabb natúr színeket részesíted előnyben, ebben az esetben sem kell csüggedned, hiszen Rád is gondoltunk. Vászonképek, poszterek, világító üvegtégla lámpa, falmatrica, sőt, posztertapéták sokfélesége is vár! Csak annyit mondhatok, hogy látogass el webáruházunkba, és válogass kedvedre! Válaszd a stílusodhoz leginkább illő darabot, alakítsd az otthonod, az egyéniségedhez igazodva. 

komment

Nyár, hőség, trópusok, kaktusz mintás dekorációk!

2019. augusztus 07. 06:55 - artistdekor

po0527_1.jpgMinden évben, talán a nyár az az évszak, melyet a legjobban várunk! Ilyenkor ugyanis, kicsit szabadabbnak érezhetjük magunkat, számos program vár minket, lehetőségünk adódik a kikapcsolódásra, nyaralásra. No, de miről is szól ez az évszak? A meleg forró nyári napokról, az éjszakába nyúló beszélgetésekről, a bulikról, és ehhez igazodva, a trópusi mintákról, melyek idén ismét elrabolták a szívünket. A trópusi minták, az igazi nyarat idéző dekorációk, az idei nyár nagy kedvencei. Akad köztük egy különleges növény, a kaktusz személyében, mely igazán elbűvölő egyéniség. A bohém megjelenés, a korlátok nélküli, sajátos kinézet, garantáltan mindenkit elbűvöl, és a szívünkbe lopja magát. Webáruházunkban igyekszünk mindig a legújabb trendnek eleget tenni, így most az igazi trópusi minták mellett, kaktusz mintás dekorációkkal, kaktusz mintás poszterekkel is kedveskedünk nektek! Látogassatok el webáruházunkba, vegyétek szemügyre a lehetőségeket, melyeket kínálunk számotokra! ;) 

komment
süti beállítások módosítása