MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

2019-es fali naptárak, hűtőmágnes naptárak, nem csak ajándékba!

2018. november 13. 10:58 - artistdekor

46024690_2347187522192518_935840908140609536_o_1.jpgKözelegnek az ünnepek! Érdemes időben elkezdeni azon gondolkodni, hogy milyen ajándékkal tudnál kedveskedni a szeretteid számára. Biztos vagyok abban, hogy az idei év is számos új fotóval gazdagodott, mely tökéletes alapként szolgálhat, egy 2019-es fali naptárhoz, vagy éppen egy hűtőmágnes naptárhoz! Igény esetén, asztali naptár formájában is elkészítjük számotokra a következő évre szóló naptáratokat, mely biztos, hogy nagy kedvenc lesz az egész család számára. 

Az ember életében a legnagyobb kincs a családja! A kedvesed mosolya, mely minden nap levesz a lábadról, a gyerekek gyönyörű arcocskája, a kedves meghitt családi pillanatok, melyeket olyan jó újra és újra átélni, akár rátekinteni ezekre a becses fotókra! 

Nem csak a család számára lehet kiváló "ajándék" de a szeretteitek számára is! 

Egy szó, mint száz! Ne habozzatok! Nézzetek körbe a családi fotók között, válogassátok ki azokat a fényképeket, melyek a szívetekhez a legközelebb állnak, és készíttessétek el velünk az egyedi 2019-es családi naptáratokat! 

komment

Különleges, egyedi dekorációk? MatricArt!

2018. november 12. 12:25 - artistdekor

dekoracio_6.jpgAz idei évben, igencsak szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen jó sokáig kitart a jó idő, mondhatni, igazán kellemes a hőmérséklet odakinn! Ez nagyon kedvező lehet azok számára is, akik épp most újítják fel az otthonukat, vagy éppen az irodájukat! Úgy gondolom, hogy a lakásfelújítás ma már nagyon sok lehetőséget rejt, hiszen számos dekorációs elem áll rendelkezésünkre! Ha most kellene lakást felújítanom, akkor biztos, hogy a posztertapéta lenne az egyik faldekoráció, melyet választanék! Előnye, hogy egyszerűen, könnyedén feltudjuk helyezni a falra, illetve, hogy nagy falfelületet lefed, így nem igazán kell további faldekoráción gondolkodnunk! A másik nagy kedvencem, az egyedi vászonkép, illetve az egyedi Art Photo, mely fellelhető poszter, illetve vászonkép formájában is! Ez a különleges faldekoráció, azok számára lehet érdekes, akik szeretik a családi fotókat kifüggesztve látni. Egyedi megjelenést, és különleges stílust képviselnek ezek a dekorációk! 

A MatricArt-nál számos faldekorációval, egyedi megoldásokkal, és különleges ötletekkel várunk mindenkit! 

Látogass el webáruházunkba, és tedd egyedivé otthonod, irodád, a segítségünkkel! 

komment

Karácsonyi ajándék ötletek a MatricArt-nál!

2018. november 09. 10:02 - artistdekor

art_photo_poszter.jpgKözelegnek az ünnepek! Bár még csak November elején járunk, azért célszerű már most elgondolkodni azon, hogy idén mivel lepjük meg szeretteinket, barátainkat, a hozzánk közel álló embereket! Mint minden évben, idén is készültünk nektek ajándék ötletekkel! 

Webáruházunkban számos olyan termékkel találkozhattok, melyek ajándékként is kiválóan megállják a helyüket! Nézzük csak miről is van szó!? Egyedi vászonképekről, melyeket a kedvenc családi fotók, baráti fotók tesznek egyedivé! Igazán személyre szóló ajándék!

2019-es falinaptárak, melyek szintén azért olyan népszerűek, mert minden egyes hónapnál ott díszelegnek a kedvenc fotóitok. Hűtőmágnes naptáraink szintén saját fotókkal, kedvenc idézetekkel, gondolatokkal válnak egyedivé! 

Egyedi üvegtégla lámpa, Art Photo poszter, Art Photo vászonkép, egyediségével, különleges stílusával, garantáltan sikert arat! 

Böngésszetek kedvetekre, ne hagyjátok az utolsó pillanatra az ajándék vásárlást! ;) 

 

komment
süti beállítások módosítása