MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Trópusi virágok, dzsungel minta, nyári hangulat!

2019. június 18. 08:45 - artistdekor

nyar_3.jpgAz idei nyár is bővelkedik színekben, hiszen a trópusi minta a dzsungel hangulat, az idei nyáron is uralkodó tendenciát mutat. Hatalmas trópusi virágok, levelek, színek, széles kavalkádja, teszi vidámabbá a hétköznapokat! Webáruházunkban, már a tavalyi nyár óta elérhető számotokra, e stílus melyet posztertapéta -k formájában találhattok meg! A pici mérettől a nagy terjedelmű hatalmas darabokig, szinte minden fellelhető nálunk is, neked csak azt kell eldöntened, hogy mekkora falfelületet szeretnél dekorálni a posztertapéta segítségével! 

Végre itt a nyár, vége a szürke hétköznapoknak, és erre még mi is rátehetünk egy lapáttal! Hiszen ezen nyári dekorációk segítségével tökéletes trópusi hangulatot eredményezhetünk akár az otthonunkban, akár az irodánkban, bárhol ahol csak szeretnénk! 

Élvezd hát a nyarat, merj használni színeket! Dekoráció gyanánt, válaszd a posztertapétát! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matricart.blog.hu/api/trackback/id/tr1114899578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása