MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Különleges emlékek rámába foglalva!

2018. június 26. 11:26 - artistdekor

vaszonkep_6.jpgVégre itt a várva várt nyár, a nyári szünidő, amikor is nyaralunk, utazunk, kicsit, kizökkenünk a szürke hétköznapokból, és az öröm, a vidámság övezi minden napjainkat! Az élményeinket, a boldogságunkat, a szívünkbe zárjuk, és fotók formájában megörökítjük. Amit valljuk be, nagyon is jól teszünk, ugyanis a közös családi, baráti fotókból egyedi ajándékok, egyedi dekorációk is készülhetnek, melyek díszíthetik az otthonunkat, az irodánkat egyaránt. Vegyük csak az Art Photo posztert, vagy éppen az Art Photo vászonképet, mely egyediségével igazán különleges helyet érdemel az otthonunk falán! Vagy beszéljünk csak az egyedi vászonképről, mely szintén nagyon különleges faldekoráció lehet! 

Hogy, hogyan készíthetsz egyedi, és egyben kreatív dekorációt? A válasz nagyon egyszerű! Készíts minél több közös fotót szeretteiddel, válogasd ki azokat, melyek igazán a szívedhez közel állóak, írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre, és oszd meg velünk elképzeléseidet, az egyedi dekorációt illetően! 

 

Ne feledd! Örökítsd meg életed legszebb pillanatait, hogy majd rámába foglalva, minden nap egy pillantást vethess rá, és melegséggel, szeretettel töltsön fel nap, mint nap! 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matricart.blog.hu/api/trackback/id/tr6214042644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása