MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Újra felütötte fejét a régi divat! Tarol a fotótapéta!

2018. április 18. 13:59 - artistdekor

tap026_2-420x270.jpgAzt mondják a történelem ismétli önmagát! Szerintem ezt a divatról is elmondhatjuk! Ugyanis ismét tarol a fotótapéta a lakásdekorálás területén! Mondhatnánk úgyis, hogy a régi divat ismét visszajött egy letisztult, és teljes mértékben megújult stílusirányzattal, sokunk nagy nagy örömére! Már a nyolcvanas években is közkedvelt volt ez a fajta faldekoráció. Szerintem sokan elmondhatjuk magunkról, hogy szüleink, vagy éppen nagyszüleink szobáját, nappaliját díszítették a nagy méretű fotótapéták, és mi csodálhattuk azt nap, mint nap. Napjainkban a fotótapéta számos lehetőséget rejt, hiszen akár a legextrémebb elképzeléseinket is megvalósítják ezzel kapcsolatban számunkra! 

Törekvéseinket között szerepel, hogy a fotótapétával szemben támasztott igényeknek teljes mértékben eleget tegyünk, hogy egyedi igényeket is kiszolgáljunk! Fotótapéta kínálatunk folyamatosan bővül, azonban ha mégsem találnál a webáruházunkban olyat mely megfelelő lenne számodra, csupán csak annyit kell tenned, hogy írsz nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre egy e-mailt, és mi felvesszük Veled a kapcsolatot! 

Kövesd Te is a trendet, a divatot! Válaszd a minőségi fotótapétát! ;) 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://matricart.blog.hu/api/trackback/id/tr2413846938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása