MatricArt blog

MatricArt faldekor webáruház hivatalos blogja

Szülinapra egyedi selfie keret gyermekeknek is!

2019. szeptember 10. 11:24 - artistdekor

selfie021_1.jpgMíg a felnőtteknek herótjuk van a saját születésnapjuktól, a gyermekek minden évben nagy izgalommal várják azt a bizonyos napot, a születésnapjukat! Napjainkban a születésnapok nagyon átalakultak. Míg régebben szűk családi körben ünnepletünk, ma már a nagy szabású szülinapi partyké a főszerep. A legkisebbek meghívják az ovistársaikat, osztálytársaikat, míg a nagyobb korosztály, többnyire házibuli keretein belül ünnepli a születésnapját. A szülők próbálnak erre a napra minden lehetőséget megragadni annak érdekében, hogy maradandó, emlékezetes partyt hozzanak létre gyermekük számára. Amennyiben Te is így gondolkodsz, és úgy érzed, hogy szeretnél újító lenni, ajánlom szíves figyelmedbe, webáruházunk legújabb tagját, az egyedi selfie keretet. Felnőtt és gyermek méretben egyaránt elérhető, egyedi, hiszen Te magad is hozzájárulsz a külleméhez, a külső jegyeiben személyre szabható! Azt tanácsolom tehát, keresd fel Te is webáruházunkat, és ismerkedj meg részletesebben ezzel az igazán trendi és stílusos kiegészítővel, mely minden party garantált fénypontjává válik majd! 

komment

Egyedi SELFIE keret, egyedi fotók minden alkalomra.

2019. szeptember 02. 12:53 - artistdekor

selfie001_1.jpgNapjaink nagy slágere a selfie készítés újabb, és újabb trükkökkel rukkol elő. Többek közt egyedi selfie keretet is készíttethetünk már, melynek segítségével megkoronázhatunk, szinte bármilyen rendezvényt, összejövetelt ünnepet...Webáruházunk hű a trendekhez, és ehhez alkalmazkodva, mi is előrukkoltunk egyedi selfie keretekkel, melyet már meg is tudtok rendelni webáruházunkban. Legyen szó bármilyen alkalomról, születésnap, Névnap, esküvő, ballagás, diplomaosztó, gyermek szülinapi zsúr, megtalálhatjátok nálunk a megfelelő selfie keretet mindehhez! Amennyiben egyedi elképzelést szeretnél megvalósítani, erre is tudunk megoldást! Írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre, oszd meg velünk elképzeléseidet, és mi kivitelezzük számodra a tökéletes, egyedi selfie kereted. 

komment

Egyedi baba poszter, egyedi baba vászonkép! Újdonságok!

2019. augusztus 15. 12:54 - artistdekor

baba_1.jpgÚjdonságaink között most a leges legkisebbek családjának kedveskedünk! Minden családban a legnagyobb csoda egy baba születése. Az újdonsült anyukák, és apukák új feladatot kapnak az élettől, szülőkké válnak, gondoskodniuk kell egy picike jövevényről! A kisbabák születését, általában, ajándékok halma övezi. Minden rokon, barát arra törekszik hogy egyedi ajándékkal, hasznos ajándékokkal okozzanak örömöt az újdonsült család számára. Webáruházunkban most olyan újdonsággal kedveskedünk nektek, melyek a segítségetekre lehetnek a tökéletes ajándékot illetően. Egyedi baba poszter, egyedi baba vászonkép kategóriában találkozhattok új termékekkel Mivel az egyedi szón van a hangsúly, ez azt jelenti, hogy a saját elképzelésed alapján készítjük el a tökéletes ajándékot, mellyel szeretnél kedveskedni! Biztos vagyok abban, hogy mosolyt csal majd az ajándékozott arcára ez a meglepetés, hiszen igazán szívhez szóló! Ne habozz! Mi a segítségedre leszünk! Fordulj hozzánk bizalommal! Írj nekünk a matricart@matricart.hu e-amil címre, oszd meg velünk elképzeléseidet, és mi kivitelezzük számodra a tökéletes ajándékot! 

komment

Iskolai, óvodai dekorációk, faldekorációk!

2019. augusztus 14. 10:35 - artistdekor

szines_falmatrica_1.jpgA mai időjárás, már igencsak a Szeptemberre hajaz. Amit azt is jelenti, hogy hamarosan ismét becsengetnek, és sok-sok kis diák, illetve kis óvodás kezdi meg a minden napjait, a különböző oktatási intézményekben! Még van pár hetünk arra, hogy a gyermekeink birodalmát harmonikussá, vidámmá varázsoljuk annak érdekébe, hogy könnyedén vegyék az akadályokat! Webáruházunkban számos iskolai, óvodai, bölcsődei faldekorációval, dekorációval találkozhattok, melyek segítségével mindennek kivitelezése igazán gyerekjáték lesz majd. Tedd Te is színessé a monoton hétköznapokat, újítsd meg a gyerekszobát, inspiráld gyermeked játékos formában a tanulásra, a közösségi életre! Falmatricák, 3d falmatricák, színes falmatricák, posztertapéták, és számos egyéb lehetőség vár Téged is! Ami még nagyon fontos, hogy ha egyedi elképzelésed lenne a faldekorációkkal kapcsolatban, akkor írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre! Készséggel állunk rendelkezésedre, bármilyen elképzeléssel kapcsolatban! 

komment

Hamarosan kezdődik az iskola, óvoda...

2019. augusztus 13. 10:09 - artistdekor

matricart_fb_hirdetes-01.jpgMost már tényleg lassan a véghajrába érünk, ami a nyarat illeti, hiszen bő két hét és már Szeptembert írunk. Ami azt is jelenti, hogy kezdetét veszi az iskola, és az óvoda. Minden kis diák, nagy diák, ovis, ismét beleveti magát a monoton hétköznapokba. Érdemes szülőként, azon elgondolkodnunk, hogy milyen módon tehetjük színessé gyermekink számára a hétköznapokat, az olykor nehéz iskolás napokat. Webáruházunkban, számos olyan faldekorációval találkozhattok, melyek a segítségetekre lehet ebben! Minden ember, köztük a gyerekek is szeretik a harmonikus környezetet. Mindezt most nagyon könnyedén elérheted, hiszen falmatricák, faldekorációk számos variációja áll rendelkezésedre. Ne hagyjuk, hogy az iskola kezdés, vagy éppen az ovi kezdés a gyermekünk kedvét szegje, tegyünk annak érdekébe, hogy nyitott legyen az újra, hogy örömmel ébredjen mindegy egyes tanítási napra, hogy ne legyen teher a picik számára, a minden napos oviba járás. Keress fel minket bátran, akár egyedi elképzeléssel kapcsolatban is! Írj nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre. 

komment

Nyár, szabadság, vidám színek körforgása.

2019. augusztus 08. 10:48 - artistdekor

posztertapeta_3.jpgMég javában tart a nyár. A nyárra jellemző a sokszínűség, az élénk színek megjelennek az élet szinte minden területén. Ruházat, bútorok, kiegészítők, dekorációk... Éppen ezért érdemes a nagy lakásfelújítást, erre az időszakra időzíteni, hiszen ha az otthonunkba csempésszük a vidám színeket, akkor az év minden napján élvezhetjük majd ezt a fergeteget. Webáruházunkban is számos dekoratív kiegészítővel, dekorációval találhatjátok magatokat szemben. Legyen szó kis méretű színes falmatricáról, vagy beszélhetünk a nagy felületet lefedő posztertapétáról, az biztos, hogy nem igazán tudsz vele mellényúlni. Az idei nyár nagy slágere ismét, a trópusi minta. A nagy méretű trópusi virágok, levelek, melyek megjelennek a faldekorációként, tökéletes összhangot teremthetnek az otthonodban. Amennyiben Te a szolidabb natúr színeket részesíted előnyben, ebben az esetben sem kell csüggedned, hiszen Rád is gondoltunk. Vászonképek, poszterek, világító üvegtégla lámpa, falmatrica, sőt, posztertapéták sokfélesége is vár! Csak annyit mondhatok, hogy látogass el webáruházunkba, és válogass kedvedre! Válaszd a stílusodhoz leginkább illő darabot, alakítsd az otthonod, az egyéniségedhez igazodva. 

komment

Nyár, hőség, trópusok, kaktusz mintás dekorációk!

2019. augusztus 07. 06:55 - artistdekor

po0527_1.jpgMinden évben, talán a nyár az az évszak, melyet a legjobban várunk! Ilyenkor ugyanis, kicsit szabadabbnak érezhetjük magunkat, számos program vár minket, lehetőségünk adódik a kikapcsolódásra, nyaralásra. No, de miről is szól ez az évszak? A meleg forró nyári napokról, az éjszakába nyúló beszélgetésekről, a bulikról, és ehhez igazodva, a trópusi mintákról, melyek idén ismét elrabolták a szívünket. A trópusi minták, az igazi nyarat idéző dekorációk, az idei nyár nagy kedvencei. Akad köztük egy különleges növény, a kaktusz személyében, mely igazán elbűvölő egyéniség. A bohém megjelenés, a korlátok nélküli, sajátos kinézet, garantáltan mindenkit elbűvöl, és a szívünkbe lopja magát. Webáruházunkban igyekszünk mindig a legújabb trendnek eleget tenni, így most az igazi trópusi minták mellett, kaktusz mintás dekorációkkal, kaktusz mintás poszterekkel is kedveskedünk nektek! Látogassatok el webáruházunkba, vegyétek szemügyre a lehetőségeket, melyeket kínálunk számotokra! ;) 

komment

Faldekorációk gyermekszobába, iskolakezdésre!

2019. július 31. 09:23 - artistdekor

iskolaovoda.jpgHamarosan becsengetnek! Egy hónap és vége a nyárnak, minden kis diák, kis óvodás számára megkezdődnek ismét a "monoton" hétköznapok. Érdemes már időben gondoskodni mindenről, ami a gyermek érdekét szolgálja az iskolakezdéssel, óvodakezdéssel kapcsolatban! A tökéletes gyermekszoba kialakítása egyáltalán nem egyszerű feladat! Hogy miért? Mert a játékos kis kuckót felváltja a harmonikus, tanulásra ösztökélő környezet. Egy olyan környezet melyben jól érezheti magát, ahol a tanulás igazi élvezet lesz majd számára. Webáruházunkban, "óvodák, iskolák" kategóriában, számos olyan faldekorációval találkozhattok, melyek hozzájárulhatnak a tökéletes környezet eléréshez. Sőt amennyiben egyedi elképzelésetek lenne ezzel kapcsolatban, bátran forduljatok hozzánk bizalommal, írjatok nekünk a matricart@matricart.hu e-mail címre. 

komment

Közeledik az iskola kezdés, ovi kezdés!

2019. július 29. 09:19 - artistdekor

iskola_1.jpgMár csak egy bő hónapunk maradt, és ismét kezdetét veszi az iskola és az óvoda. Nagyon sok kis gyermek most kezdi meg a tanulmányait az általános iskolákban, illetve a kis pöttömök először mennek óvodába. Érdemes a gyermekeket már időben az iskolára és az óvodára hangolni! Hogy mindezt hogy tehetjük meg? Alakítsuk a gyermekszobát kellemes környezetté, mely tükrözi a gyermek számára a közelgő változást az életében! Vidám, hangulatos matricákkal, faldekorációkkal tehetjük vidámmá és zökkenőmentessé eme korszak kezdetét. Webáruházunkban számos olyan faldekorációval találkozhatsz, melyek segítséget nyújtanak mind az olvasásban, a számolásban, a betűk megismerésében... Színes, vidám figurák, motívumok, melyek garantált mosolyt csalnak majd a legkisebbek pofijára. iskola_2.jpg

komment

Óvodai, iskolai dekorációk, faldekorációk!

2019. július 22. 09:21 - artistdekor

dekor_2.jpgMég javában tart a nyár, van még szűk másfél hónapunk, hogy kiélvezzük minden percét, hogy pihenjünk, nyaraljunk, kiránduljunk, strandoljunk, mielőtt kezdetét veszi az iskola, óvoda. Iskola és óvoda! Nagyon sok kis gyermek kezdi az iskolát, az óvodát, Szeptemberben. A szülők többsége, már a nyáron elkezd készülni erre, és igyekeznek bevásárolni mindent, amire majd szükség lehet, illetve, sok helyen új dekorációt kap a szoba. A gyerekszoba dekorációt illetően, érdemes a barátságos környezet kialakítására törekedni, és kedves, aranyos dekorációkkal segíteni a gyermekek fejlődését, tudatosítani bennük, hogy hamarosan kezdetét veszi egy korszak. Webáruházunkban számos olyan faldekorációval találkozhatsz, mely a segítségedre lehet majd mindebben! Hogy hol? Faldekorációk / óvodák, iskolák kategóriában. Tedd színessé a gyermekszobát, faldekorációink segítségével! dekor_1.jpg

komment
süti beállítások módosítása